Ποιοί Είμαστε

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΕΛΛΑΣ ΒΕΝΕΤΗ

΄΄Η πρώτη επαφή της Στέλλας Βενέτη με την κομμωτική έγινε στα 20 της χρόνια,ενώ ήταν ήδη φοιτήτρια οικονομικών. Αποφάσισε πως αυτό ήθελε να είναι το επαγγελμά της και έτσι ακολουθώντας τα ονειρά της, άρχισε την αναζήτηση της πάνω σε αυτό. 

΄΄Παράλληλα ξεκίνησε τις σπουδές στο αντικείμενο,αρχικά σε σχολή κομμωτικής στην Αθήνα. Δεν αρκέστηκε όμως στις γνώσεις που πήρε και έτσι βρέθηκε να συνεχίζει την επιμόρφωση της σε σχολή στην Αγγλία του VIDAL SASSOON.

΄΄Εκεί εξιδικεύτηκε στην προσωπολογία και χρωματολογία, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της VISAGIST, ιδιότητα που την κατέστησε ειδική στο να αναδικνύει, μέσα από την τέχνη της,τα πρόσωπα και τις προσωπικότητες, πράγμα που στην πορεία αναγνωρίστηκε και με τη συμμετοχή της σε εκπομπές στην τηλεόραση.

΄’Συνέχισε την εκμάθηση της στην Αμερική, φέρνοντας πρώτη στην Έλλαδα το 1987, κομπιούτερ που μπορούσες να δεις τον εαυτό σου έγχρωμο με διαφορετικά κουρέματα, χρώματα, χτενίσματα και  προσθετικές. Μαθήτευσε, στο Los Angeles, δίπλα στον Jerry, όπου η πελατεία του ήταν ο Frank Sinatra, Burt Reynolds, Claudia Schiffer και πολλοί άλλοι. Συνέχισε στην Γερμανία, όπου εξιδικεύτηκε  σε θεραπείες επανέκφυσης τριχών όπως επίσης σε μαλλιά πρόσθετα και περούκες.

΄’Έχοντας αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια για να ανοίξει νέους δρόμους στον χώρο της κομμωτικής, αλλά και πολύτιμες εμπειρίες, επέστρεψε στην Έλλαδα για να ξεκινήσει τη νέα της πορεία. Ανοίγοντας δικό της χώρο και φέρνοντας πρωτοποριακά μηχανήματα για διάγνωση και θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής όπως επίσης μαλλιά πρόσθετα, πρώτης ποιότητας και περούκες για καρκινοπαθείς.

΄΄Πάντα καινοτόμος και μπροστά από την εποχή της, χάρη στα ταξίδια που έκανε, αναζητώντας εικόνες που θα της έδιναν καλλιτεχνικά ερεθίσματα, ώστε να πάει την τέχνη της ένα βήμα πιο πέρα, να ανοίξει το δρόμο για οτιδήποτε νέο, σημαντικό και πρωτοποριακό. Πράγμα που γίνεται αντιληπτό από τη συμμετοχή της στα ντεφιλέ Ελλήνων σχεδιαστών, χτενίζοντας μοντέλα στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις.

΄΄Το 2019 μετρώντας ήδη 29 χρόνια στον χώρο έχει γίνει γνωστή η δουλεία της και ο κόσμος την εμπιστεύεται ως μέτρ του είδους της.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΗ ΒΕΝΕΤΗ

΄΄Η συνέχεια της Στέλλας Βενέτη, σπούδασε κομμωτική στην Ελλάδα και διεύρυνε τις γνώσεις της στην Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία παρακολουθώντας σεμινάρια εξιδίκευσης στην προσθετική μαλλιών καθώς και σε θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής. Συνέχισε την εκμάθηση της στο επαγγελματικό μακιγιάζ, extension βλεφαριδών, σχηματισμό και tattoo φρυδιών.

΄΄Σπούδασε στο πλευρό του Μάκη Τσέλιου image making, συμμετέχοντας στα Fashion Week της Ελλάδας και παίρνοντας μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές. Συνέχεια ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις, καλύπτει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά γούστα, πάντα μέσα από το πρίσμα του επαγγελματία.