FACE

Ομορφο είναι το πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα. Αν η κούραση της εβδομάδας έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπό σας, μην αποφεύγετε τους καθρέφτες.

FACE

Ομορφο είναι το πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα. Αν η κούραση της εβδομάδας έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπό σας, μην αποφεύγετε τους καθρέφτες.

LASH LIFT
(ANΟΡΘΩΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ)

Τι είναι;

Το Lash Lift αποτελεί την εναλλακτική θεραπεία των extensions βλεφαρίδων και προσφέρει μία επιπλέον επιλογή σε όσες δεν επιθυμούν την τοποθέτηση extensions στην περιοχή των ματιών.

Πρόκειται για μία νέα, βελτιωμένη τεχνική περμανάντ, η οποία είναι ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και σαφώς πιο ελκυστική από τις παραδοσιακές τεχνικές περμανάντ βλεφαρίδων. Στις παρωχημένες πλέον τεχνικές περμανάντ γίνεται χρήση ενός αυτοκόλλητου ρολό που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται κοντές και άτονες.
Το Lash Lift είναι διαφορετικό!

Η διαδικασία:

Στο Lash Lift. χρησιμοποιείται ένα μαξιλαράκι σιλικόνης, το οποίο επιτρέπει το lifting της κάθε βλεφαρίδας ξεχωριστά, δίνοντας έτσι μία αίσθηση όγκου.

Η θεραπεία διαρκεί μόλις 45 λεπτά, ενώ το αποτέλεσμα 6-8 εβδομάδες. Το εκπληκτικό είναι πως μετά την θεραπεία δεν χρειάζεται καμία επιπλέον φροντίδα.

EYELASH EXTENSION
(EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ)

Τι είναι;

Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με τις πιο πυκνές, μακριές και ασύλληπτες βλεφαρίδες που έχετε ποτέ ονειρευτεί μη έχοντας ανάγκη την μάσκαρα! Αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει extensions βλεφαρίδων, θα έπρεπε τουλάχιστον μία φορά στην ζωή σας.

Είτε ενδιαφέρεστε για μία καθημερινή περίσταση, είτε για την ημέρα του γάμου σας, είτε για μία διήμερη εξόρμηση,η Άνη Βενέτη, με την άψογη τεχνική της θα φροντίσει ώστε να μεταμορφώσει το look σας, ώστε όλοι να πουν WOW!

Η διαδικασία:

  Τα extension βλεφαρίδων είναι ημι-μόνιμα, φαίνονται αλλά και αισθάνονται απόλυτα φυσικά. Κάθε εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη . Κάθε βλεφαρίδα εφαρμόζεται μία προς μία με τις δικές σας φυσικές βλεφαρίδες.

Με την κατάλληλη φροντίδα και τις ανάλογες επισκέψεις συντήρησης μπορούν να διαρκέσουν πάρα πολύ καιρό. Υπό κανονικές συνθήκες οι φυσικές βλεφαρίδες ενός ατόμου πέφτουν σταδιακά κάθε 60 – 90 ημέρες και κάθε φορά μια νέα βλεφαρίδα μεγαλώνει άμεσα. Ως εκ τούτου χρειάζεται επανατοποθέτηση για τις χαμένες βλεφαρίδες . Οι συντηρήσεις είναι καλό να γίνονται περίπου κάθε 3 έως 4 εβδομάδες. Ο χρόνος αυτός όμως ποικίλει από άτομο σε άτομο.

Ο φυσικός κύκλος των βλεφαρίδων σας, καθώς και το πώς θα φροντίζετε τις βλεφαρίδες σας θα επηρεάσει το πόσο καιρό θα διαρκέσει. Κάποιοι πελάτες τις Extending Beauty by KB έχουν τα extension τους για πάνω από ένα χρόνο με τακτικές επισκέψεις συντηρήσεων. Αν επιθυμείτε τοποθέτηση για μία μόνο φορά, τα extension βλεφαρίδων θα διαρκέσουν μέχρι 2 μήνες.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

 


Eyebrow tinting σημαίνει βαφή φρυδιών. Βάφουμε με μια ειδική βαφή για φρύδια, ήπια σε χρωστικές, αμμωνία, και οξυζενέ. Χρωματίζοντας έτσι και τις τρίχες των φρυδιών αλλά και το δέρμα. Στη συνέχεια,δίνουμε το σχήμα που ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο!

Έτσι λοιπόν, αφού έχουμε δώσει μια απόχρωση και στο δέρμα, έχουμε ένα  αποτέλεσμα σαν να τα έχουμε γεμίσει με σκιά, αφού έχουμε χρωματίσει τα κενά ή τα σημεία που είναι πιο αραιά τα φρύδια. Πρόκειται για μια νέα τάση στην περιποίηση των φρυδιών.

MAKE UP

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφες και γοητευτικές σε κάθε μας έξοδο.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και θα νιώσετε όμορφες ξανα. Κάνοντας θεραπειές, αναζογωονητικές, σύσφιξης, λάμψης, βαθιάς ενυδάτωσης και καθαρισμού! Φέρνουμε κάθε φορα καινούργιες θεραπείες, από το εξωτερικό, ικανοποιώντας ετσι όλα τα γούστα!

BRIDAL MAKE UP

Είμαστε διπλα σας σε κάθε σας στιγμή έτοιμοι να ικανοποιήσουμε και την πιο απαιτητική πελάτισσα.

Υπηρεσιες

μαλλια

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ (στον χώρο μας)

WEDDING HAIRSTYLE (in our place)

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ

BRIDAL HAIRSTYLE AND MAKEUP IN YOUR PLACE UPON AGREEMENT!!

makeup

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (στον χώρο μας)

TRIAL MAKEUP (in our place)

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΖΙΑΖ (στο χώρο μας)

BRIDAL MAKEUP (in our place)